GLAZEN SCHUIFWAND

INVIGO PRO is een universeel ontworpen glazen schuifwand waarmee u van de terrasoverkapping of het tuinhuis een serre maakt. Uniek is dat daarvoor geen ‘tuingevoel’ wordt ingeleverd. De wanden zijn helemaal te openen, terwijl de glaswand als hij dicht is het uitzicht niet belemmert. Door de volglazen schuifwanden en slanke hoekprofielen ervaart u geen optische onderbreking en wordt u een met de omgeving. Het drempelloze INVIGO PRO-railsysteem draagt bij aan dat gevoel. De lage onderrail kan vlak worden ingebouwd en verwerkt tussen de terrastegels. Daardoor vloeien binnen en buiten in elkaar over.

DE 7 VOORDELEN VAN INVIGO PRO

  1. De glazen wanden van INVIGO PRO kunt u bijna helemaal wegschuiven, waardoor de wintertuin een verlengde wordt van de tuin.
  2. De wanden zijn eenvoudig en licht te openen. Elk raamdeel is voorzien van dubbele loopwagens. Door de ‘meenemers’ kunt u in één beweging de hele wand openen.
  3. Om maximaal te genieten van de omgeving worden de schuivende delen op maat gemaakt en is de overlapping minimaal. Door de symmetrische verdeling wordt het oog niet afgeleid en geniet u ongestoord van het uitzicht.
  4. De onderrail kan ingebouwd worden waardoor er een bijna drempelvrije overgang van binnen naar buiten ontstaat.
  5. INVIGO PRO is in 7 standaard kleuren verkrijgbaar. Maar nagenoeg alle RAL kleuren zijn leverbaar.
  6. De standaarduitvoering van INVIGO PRO heeft een ronde greep. Een vergrendelbare design handgreep behoort tot de opties.
  7. INVIGO PRO voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen (CE-keurmerk) en wordt geplaatst door ervaren specialisten.

We hebben voldoende ruimte gecreëerd voor de afwatering. Dit zorgt ervoor dat het vuil met het regenwater wordt afgevoerd.

De onderrail is slechts 22 mm hoog. Daardoor kan deze gemakkelijk ingebouwd worden en ontstaat er een drempelvrije overgang van binnen naar buiten.

Geschikt voor 10 mm gehard glas. Voor extra veiligheid.

Call Now Button